LoveSync: gumb, s katerim pozoveš partnerja na igrice pod rjuhami
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na Kickstarterju zbirajo denar za gumb LoveSync, s katerim pozoveš partnerja na ljubljenje – to pomeni, da ti ne bo treba z besedami omeniti, kdaj je čas za skok pod rjuho.

Ljubezenski gumb LoveSync je podoben Amazonovemu Dashu, s katerim naročamo izdelke, le da je namenjen partnerju, ki mu je tu in tam narodno reči, da čuti potrebo po spolnosti.

Gumba sta dva, kar pomeni, da ima vsak svojega – ko en pritisne na svojega, partnerjev zažari v nežni svetlobi. Če je partner pri volji, še sam pritisne gumb in takrat zažari tudi prvi gumb, kar je znak, da so pred njima vesele urice.

Lahko pa prošnjo ignorira – takrat gumb LoveSync preneha svetiti. Premisli se lahko tudi prvi partner in prošnjo z daljšim pritiskom na gumb prekliče.

Po pritisku na gumb LoveSync je prošnja aktivna 15 minut, čas pa je mogoče podaljšati na eno, dve in pol, 8 ali 24 ur. Tako lahko na gumb LoveSync pritisnemo zjutraj, preden gremo od doma, nato pa cel dan preživimo v pričakovanju na nekaj lepega.

Komplet dveh gumbov bo predvidoma stal preračunano okoli 70 €.

Louis Vuitton: druga generacija luksuzne ure Tambour Horizon je tu! Louis Vuitton: druga generacija luksuzne ure Tambour Horizon je tu! NuraLoop Adaptive: Slušalke, ki se prilagodijo tvojemu sluhu. NuraLoop Adaptive: Bluetooth slušalke, ki se prilagodijo tvojemu sluhu Robotska kosilnica iRobot Terra iRobot Terra: kosilnica s pametjo robotskih sesalnikov Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo Olympus OM-D E-M1X: brezzrcalni fotoaparat z najboljšo stabilizacijo ·