Optične prevare na dlani
V zraku · buzz buzz

Kot otroci smo vsi čičkali po svojih rokah, a umetnik ličenja Luca Luce je risbe na rokah dvignil raven više. Ali kar dve. Na dlan namreč slika izjemne optične prevare. Gre za igro senc, perspektive in fotorealističen stil, ki ustvarjajo nadrealistične 3D umetnine kot so vtičnica, puzzle in miška ter begajo možgane.

Ko italijanski umetnik ličenja Luca Luce ne obdeluje kože drugih, vzame v roke platno, ki je v tem primeru kar njegova dlan, in svoje umetniško znanje preliva v 3D umetnine.

PREBERITE ŠE: Russell Powell: realistični portreti na roki kot štampiljke

Njegove optične prevare na roki so izjemne, včasih vznemirljive in tudi takšne, da vas malce zvije v želodcu, predvsem pa se boste zaradi njih nekaj časa praskali po glavi in si mislili kako je to mogoče.

Optične prevare na dlaniOdpri galerijo
Slovito osamljeno drevo pri kraju Glenorchy Odkrili smo raj na Zemlji – Južni otok Nove Zelandije Grafiti umetniki v Mehiki v duhu boja proti nasilju med mladimi poslikali sosesko Mehiška vlada prosila grafiti umetnike, da v duhu boja proti nasilju med mladimi, poslikajo sosesko Vse, kar morate vedeti o psih in še več Vse, kar morate vedeti o psu rockin1000-foo-fighters Rockin’1000, Learn To Fly – tisoč italijanskih glasbenikov želi na koncert privabiti skupino Foo Fighters ·