dog-pool-party-lucky-puppy-16
V zraku · buzz buzz

Lucky Puppy je prav poseben hotel za pse v vasi Maybee v zvezni državi Michiganu, ne samo zato, ker ne poznajo kletk in pesjakov, pač pa ker imajo tudi bazen za pse v obliki kosti. In sredi junija so organizirali prvo pasjo zabavo na bazenu. Namesto čebljanja je bilo slišati samo lajež. Če vas pes-tijo skrbi, da se bo vaš kosmatinec slabo počutil, medtem ko boste vi uživali, brez skrbi, tudi psi se znajo zabavati sami.

Jasli in pasji hoteli kot je Lucky Puppy lastnikom psov omogočajo, da v času odsotnosti svoje kosmatince zaupajo strokovnjakom, ki jim posvečajo pozornost na vsakem koraku. Vsak odgovorni lastnik namreč ve, da je ta štirinožec odgovornost, ki terja celega človeka, zato je ključno, da mu za ta čas najdemo nadomestni dom, kjer se bo kar najbolje počutil. Lucky Puppy je sanjska destinacija za vašega psa, hotel s petimi zvezdicami, zato se zna se zgoditi, da sploh ne bo opazil, da vas ni.

PREBERITE ŠE: Počitniške prikolice za vaše pasje kosmatince

Psi imajo izreden čut za družabnost in kje se je najbolje socializirati, ko je zunaj pasja vročina? Ob bazenu, jasno! Poglejte, kako je bilo na prvem pasjem pool partyju.

ps. nas prav zanima, če je imel kateri od psov po zabavi zjutraj mačka.

Odpri galerijo

Foto: Izabela Urbaniak Izabela Urbaniak: idilične otroške fotografije počitnic na podeželju “Summertime” Karl Benz, Mercedes-Benz Mike Frederiqo: slavni ustanovitelji modnih znamk v obliki ikonskih logotipov e0a9f029c7a7dc2996b2f80dee662b06_fireworks_1316_866 Ognjemet iz perspektive ‘Drona’ Foto: Marija Tiurina 7 mačjih smrtnih grehov ilustratorke Marije Tiurine · · ·