Living Vehicle
Utrip mesta · mobilno

Iščete popestritev svojega mobilnega življenja? Odpravite se na glamping, kombinacijo glamurja in kampiranja, ki je primerna predvsem za tiste popotnike, ki jim bivanje z le osnovnimi sredstvi in brez pretiranega udobja ni po godu.

V zadnjih letih je tovrstno počitnikovanje pridobilo na priljubljenosti. Bivališče, kot je prikolica Living Vehicle, se ponuja kot odlična izbira za pobeg iz vsakdanjega življenja. Omogoča vam, da se tesno povežete z naravo, hkrati pa uživate v luksuznem udobju in vrhunskem dizajnu.

Oblikovalec Matthew Hofmann, ki se je podpisal pod luksuzno prikolico, je povedal, da s svojo ekipo čuti odgovornost za to, da ustvarja prostore, ki imajo na ljudi pozitiven učinek. Le tako je namreč mogoče ustvariti prijazen svet za prihajajoče generacije.

Living Vehicle, ki bo vaše taborjenju dal popolnoma nov pomen, je primeren za nastanitev šestih oseb. Pohvali se lahko tudi s tem, da je živalim in okolju prijazno bivališče. Energija, ki jo porabljajo njegovi obiskovalci, je pridobljena prek sončnih celic.

Prikolica navdušuje z minimalističnim dizajnom notranje opreme, ki ji daje sodoben videz. K čistoči prispeva vakuumski sistem, ki ves čas zagotavlja nizko raven prahu.

Galerija – Living Vehicle

Living VehicleOdpri galerijo
b-kitty-a-20180316 Hello Kitty Shinkansen: Japonska bo dobila hitri vlak s slavno ‘mačko’ Bosch Boscheva ‘vesoljska’ tehnologija za varnost motoristov Riva 110 Dolcevita Riva 110 Dolcevita: sladko življenje na valovih Land Ark RV Land Ark RV: udobje gorske koče, ki ga lahko vozite s seboj · · · ·