Balmain jesen/zima 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Priljubljena pariška modna hiša bo od sredine septembra na voljo tudi v Ljubljani. Luksuzno žensko kolekcijo Balmain boste tako od 19. septembra 2018 lahko našli v XYZ Premium Fashion Store.

Vodilna oseba modne hiše Balmain, oblikovalec Olivier Rousteing, je to sezono ženske spremenil v glamurozne bojevnice, pripravljene na boj. Luksuzna modna hiša namreč trdi, da je moda revolucija, in ne evolucija, zato sta drznost in upor nujna za obstoj. S svojo novo kolekcijo, ki je navdih našla v vojnih oklepih različnih obdobij, tako Balmain slavi samozavest in neustrašnost nove generacije, združene pod imenom #BALMAINARMY.

Pa vendar prihodnost modne hiše ostaja še naprej tesno povezana s preteklostjo. Edinstveni kroji in impresivno okrasni detajli jasno pričajo o tem, da Balmainovi ateljeji še naprej zagotavljajo izrazito visoko stopnjo izdelave, po kateri slovijo že desetletja.

Vabljeni v XYZ Premium Fashion Store, kjer vas od 19. septembra 2018 čaka ženska kolekcija Balmain za sezono jesen/zima 2018.

Galerija – Balmain jesen/zima 2018

Balmain jesen/zima 2018Odpri galerijo

neonske barve Ženska moda 2018: neonske barve so eden izmed ključnih trendov te jeseni nagubani škornji Ženski čevlji 2018: 10 najlepših nagubanih škorjev za jesen in zimo Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali. Trend za jesenske nohte 2018 je veliko drznejši, kot bi pričakovali kavbojke jesen 2018 Ženska moda 2018: kakšne kavbojke bomo nosile to jesen? · · ·