Luksuzne koče
Utrip mesta · destinacija

Kakšen prizor vidite, ko zaprete oči in pomislite na božič? Je to s snežno odejo pokrita pokrajina z leseno kočo na vrhu smučišča, okrašenega s prazničnimi lučkami in zakurjenim kaminom? Zagotovo niste edini in dobra novica je, da zimska pravljica zares obstaja. To so luksuzne smučarske koče v zasneženih smučarskih letoviščih v Evropi.

Zimske počitnice lahko preživite v eni od teh luksuznih zimskih koč v Alpah:

1. Cervo Lodge, Zermatt, Švica

Slikovita lokacija koče ob robu gozda in nedaleč od vasi ponuja vse možnosti za sproščujoč oddih. Temu primeren je tudi interier koče, ki je ujel popolno ravnovesje med smučarsko in lovsko kočo ter med sodobnim in alpskim.

Cervo Lodge, Zermatt, ŠvicaOdpri galerijo

2. Beryl Suite, Courchevel 1850, Francija

V najstarejšem in ekskluzivno butičnem hotelu v vasi Courchevel 1850 se lahko počutite kot doma, hkrati pa okusite pravi luksuz. Jedilnica in dnevna soba s kaminom imata razgled na zasnežene vrhove, na voljo so vam stalna postrežba, vinska klet, bazen in masažna soba. Če vam to ni dovolj, imate možnost najeti vrhunskega chefa, da kuha le za vas.

Beryl Suite, Courchevel 1850, FrancijaOdpri galerijo

3. Apartment Village, Zermatt, Švica

Svetel apartma z balkonom, ki ponuja navdihujoč razgled nad Zermattom, je udobno opremljen, z lastno kuhinjo, džakuzijem, dnevno sobo z Apple TV-jem in možnostjo dostopa do vinske kleti. Če vas zanimajo informacije o dodatnih storitvah, jih lahko preverite na iPadu, ki deluje kot elektronski upravitelj apartmaja.

Apartment Village, Zermatt, ŠvicaOdpri galerijo

4. Portetta Loft 4, Courchevel Moriond, Francija

Mansarda, ki ponuja vse udobje koče z odprtim družabnim prostorom s kaminom, je odeta v les in poleg zasebnega apartmaja ponuja storitve hotela, kot so spa in restavracija, ter izposojo smučarske opreme. Ko stopite iz hotela, se lahko do smučišča kar spustite.

Portetta Loft 4, Courchevel Moriond, FrancijaOdpri galerijo

5. Chalet Zirma, Zurs Alberg, Avstrija

Luksuzna nastanitev, v kateri se lahko gostje sproščajo v bazenu ali savni, se predajajo kulinaričnim dobrotam in uživajo v okušanju vin ali pa se udobno sproščajo v dnevni sobi z imenitnim razgledom. Detajli na pohištvu so v skladu z luksuzom celotnega apartmaja; kjerkoli pogledate skozi okno, se pred vami razprostre čudovita alpska panorama, udobje in sprostitev pa sta glavna na dnevnem programu gostov.

Chalet Zirma, Zurs Alberg, AvstrijaOdpri galerijo
Weihnachtsmarkt_dom_pano_01-gross-TęKoelnTourismus-GmbH_Dieter-Jacobii Nemčija – doživimo zimsko pravljico PicMonkey Collage Luksuzne hiše na pečinah, ki jih lahko najamemo Resnične Disney lokacije Disney: 18 resničnih krajev, ki so navdihnili Disneyjeve risanke Jesenski oddih Ideje za jesenski oddih: Bled, Tuheljske Toplice in Opatija ·