Foto: a21studio
Utrip mesta · arhitektura

V bližini mesta Nha Trang se nahaja majhna oaza miru, ki v prijetni senci obljublja veliko ugodnega sproščanja. Vietnamski “The Tent” je veliko več kot le lesen šotor.

Vietnamski spa center “The Tent” je del večjega hotelskega kompleksa, ki v svoji široki ponudbi med drugim nudi raznolike športne aktivnosti in kopanje v zdravilni vodi. Spa center namreč črpa vodo iz mineralnih vročih vrelcev. Ker pa nekateri gosti radi pobegnejo od hrupa in vsakodnevnega hotelskega dogajanja, so lastniki hotela z arhitekti iz biroja a21studio oblikovali prav posebno oazo miru, kotiček, ki zadovolji tudi najbolj miroljubne goste. Glavni prednosti lesenega šotora sta leseni nadstrešek, ki v vročem podnebju obljublja globok hlad in “infinity” bazen, ki napolnjen z naravno mineralno vodo nudi osvežilno zdravilnost. S pogledom na čarobno reko je novi prizidek pika na i že tako odlični hotelski ponudbi.

Odpri galerijo
Hotel bo samooskrbujoč - tehnologija za njim bo zelena in trajnostna. Krystall: Norveški hotel v obliki snežinke, ki plava na vodi Arena-das-Dunas-by-Populous_foto-Jobson-Galdino_Casa-Futebol-1week1project Inovativna reciklaža brazilskih stadionov Foto: The Propeller Island City Lodge The Propeller Island City Lodge – Najbolj bizaren hotel v Berlinu Labin-Library-3 Ko se bivši hrvaški rudnik spremeni v moderno knjižnico ·