Lumar iEDITION
Utrip mesta · arhitektura

Lumar iEDITION je zlitje dosegljive prihodnosti in vrhunske estetike. Dobrodošli v svetu prepletanja vizionarske arhitekture in mobilnosti.

Lumar iEDITION je ekskluziven paket, pripravljen v sodelovanju z BMW i. Vsebuje dodatne arhitekturne elemente, vrhunske detajle in rešitve ter kakovostno opremo, ki arhitekturo hiš povzdignejo na najvišjo raven arhitekturnega oblikovanja in bivanjskega ugodja. Hiše Lumar s svojo odlično zasnovo dokazujejo, da so izjemno prilagodljive, udobne in energetsko učinkovite in brez omejitev izpolnjujejo individualne zahteve ter življenjske sloge uporabnikov. Dodana vrednost paketa iEDITION, ki že v osnovi odlično izoblikovane hiše še dodatno značajsko opredeli, se kaže v dodatno izboljšani kakovosti bivalnih prostorov, višji kakovostni ravni vgrajenih materialov, trajnostni naravnanosti in najbolj zaželenih arhitekturnih elementih.

Galerija – Lumar iEDITION

Lumar iEDITIONOdpri galerijo
8958-050 Vile z najlepšim razgledom na svetu 7 Ta vietnamski vrtec je raj za otroke ezgif.com-webp-to-jpg (17) Kako so videti domovi tehnoloških mogotcev? Ureddplassen: je to najlepše javno stranišče na svetu? Ureddplassen: je to najlepše javno stranišče na svetu? · · · ·