Linija Lumber Craft
Utrip mesta · zdravje & lepota

Brada je za nekatere način življenja, za druge osebna nega. V katerokoli kategorijo že sodite, boste več kot veseli novice, da je Subrina, slovensko podjetje z dolgo brado, izdala posebno linijo Lumber Craft, izdelano izključno za moške. Sestavljata jo set za brade in vsestranski šampon Original wash.

Brada za razliko od splošnega prepričanja potrebuje nego, tako kot lasje. Kdor misli, da bo imel z njo manj dela s higieno, ker se mu ne bo treba briti, se hudo moti. Brade namreč ne izgledajo dobro kar same po sebi. Morajo biti ne samo lepo oblikovane, ampak tudi nahranjene in negovane. Zato je treba zanje skrbeti s specializiranimi izdelki za nego in na to polje z linijo izdelkov samo za moške Lumber Craft se zdaj podaja tudi znamka Subrina. Le-ta velja za pojem zdravih in negovanih las, temu pa po novem lahko dodamo tudi zdravih in negovanih brk in brade.

PREBERITE ŠE: 4 kids and us – slovenska naravna kozmetika, ki je pisana na kožo otrokom in odraslim

Linijo Lumber Craft za prave moške sestavljata set za brade Beard (negovalno olje, losjon za pomiritev in vosek za oblikovanje) in vsestranski šampon Original wash (primeren tudi za brado). Tako na račun pridejo tako tisti z dolgimi in kratkimi bradami, tisti z brki, koti tisti z ”golo kožo”. Ob tem je treba dodati, da je set za brade popolnoma brez alergenov in dišav, tako, da ne bo hodil v zelje s parfumom oziroma toaletno vodico, ki jo uporabljate, Original wash pa vas po drugi strani prepoji z nežnim vonjem. Je 100-odstotno brez alergenov, parabenov, mineralnih olj kot tudi sproščevalcev formaldehida.


PicMonkey Collage Ryan Krasney: dekle, ki si je za svoje slikarsko platno izbralo ustnice suhakoza Kako na čimbolj naraven način nad suho kožo? Nezdrave navade, ki se jih lahko znebimo čez noč 5 zdravih navad, ki jim bo telo hvaležno Olje za nego po sončenju in dnevna pomlajevalna krema. 4 kids and us – slovenska naravna kozmetika, ki je pisana na kožo otrokom in odraslim ·