Pajkice Lume Leggings
Utrip mesta · moda

Številni pametne telefone uporabljajo kot glasbene predvajalnike ali merilce telesne aktivnosti med telovadbo, a težava se pojavi, kadar nosimo oblačila, ki nimajo žepov. Pajkice Lume Leggings želijo ta problem rešiti z inovativnim pametnim žepkom, ki omogoča prenašanje telefona, ne da bi nas ta kakorkoli in pri čemerkoli oviral. Naročite jih lahko na Kickstarterju.

Lume Leggings so pajkice s pametnim žepkom za pametne telefone. Žepek, opremljen z zaščitno mrežico na dotik, omogoča nemoten dostop do telefona, prav tako pisanje, zajem fotografij in upravljanje predvajalnika glasbe, obenem pa preprečuje, da bi vam telefon zgrmel na tla.

PREBERITE ŠE: Logged out: Ikea s pogrinjkom z žepkom za pametni telefon za vrnitev bontona za mizo

Vzdržljive, udobne in vsestranske pajkice za moške in ženske Lume Leggings so sanje vsake tekačice (in tekača) in elegantno združujejo modo in tehnologijo. Pajkice z najuporabnejšim žepkom na svetu lahko naročite na Kickstarterju, kjer jih dobite v zameno za (preračunanih) 44 evrov.

Pajkice Lume LeggingsOdpri galerijo

Lapis butik Največja izbira kristalov vseh oblik in velikosti v spletni trgovini LAPIS frames-of-life-ad Očala, primerna za naš življenjski slog Lapis ogrlice Nagradna igra: 3x zavita ogrlica iz kristala po izbiri Nobu - torba z zamenljivim poklopcem Nagradna igra: torba NOBU – torba z zamenljivim poklopcem ·