LUME Traveler No.1
Utrip mesta · mobilno

Na nizozemskem je preživljanje dopusta v počitniški prikolici zelo razširjeno in po priljubljenosti v samem vrhu v Evropski uniji. Nizozemski oblikovalec Hein Van de Laar si je za podjetje LUME Traveler zamislil edinstveno počitniško prikolico, ki v sebi združuje stik z naravo in udobje domačega doma.

Počitniška prikolica LUME Traveler No.1 ima lahko in močno konstrukcijo, zahvaljujoč aluminijasti ‘sendvič’ sestavi. Prikolica ima dovolj prostora za veliko posteljo in kuhinjo, sicer pa si lahko notranjost opremite tudi po lastnih željah. A bolj kot to je edinstvena in največja prednost prikolice LUME Traveler No.1 v panoramski strehi, ki jo lahko odpremo in spimo v ‘hotelu’ z milijoni zvezdic. Pri tem imamo na voljo še zaščito proti mrčesu in tako bodo noči lahko popolnoma brezskrbne in vas lahko zmoti le kakšna nenadna dežna ploha.

V notranjosti najdemo kombinacijo udobja in luksuza. Na voljo nam je velika postelja, tla, prekrita s tikom, usnjene stene in volneno oblazinjenje, ki je poleg vsega še odporno proti umazaniji. Kuhinja, ki je nameščena na zunanji del prikolice, ima povsem funkcionalen štedilnik s plinskimi gorilniki, hladilnik s prostornino 40 litrov in površino za kuhanje, narejeno iz nerjavečega jekla. V omaricah je dovolj prostora za shranjevanje kozarcev, krožnikov in vsega ostalega, kar potrebujete v kuhinji. Za konec sta na voljo še dva večja predala, ki poskrbita za dodaten prostor za shranjevanje stvari, potrebnih za brezskrbno kampiranje. Počitniško prikolico LUME Traveler si boste lahko omislili v treh različnih izvedbah, najbolj opremljeni, srednje opremljeni ali taki, pri kateri začnete od začetka in si jo opremite po lastnih željah.

Galerija slik: LUME Traveler No.1

LUME Traveler No.1Odpri galerijo

Narke Narke: prvič električni Jet Ski na svetu BMW Isetta 300: prikupen 'jajček' na kolesih BMW Isetta 300: prikupen ‘jajček’ na kolesih Lossa Engineering Honda CT90 BMX 'Redline': tako čudna kombinacija, da je že briljantna. Lossa Engineering Honda CT90 BMX ‘Redline': tako čudna kombinacija, da je že briljantna Rolls-Royce Ghost Surfboard Rolls-Royce Surfboard: posebna deska za lastnike prestižnih lepotcev · · · ·