Namizna svetilka Luminose
Utrip mesta · dom

Madžarska umetnika Elizabeth Zimmerer in Márton Lente predstavljata Luminose, leseno namizno svetilko v obliki psa. Svetilko z osebnostjo zaznamujejo dovršen dizajn, ročna izdelava in toplina lesa.

Lesena namizna svetilka Luminose je kot nalašč za vse, ki obožujejo sodoben dizajn, radi ljubkujejo pse in imajo prosto mizico, ki obupano kliče po namizni svetilki. Prisrčno svetilko, ki sta si jo je zamislila madžarska oblikovalca Elizabeth Zimmerer in Márton Lente, lahko ob naročilu tudi sooblikujemo, saj nam umetnika ponujata možnost izbire barve “psičkovega” povodca. Luminose je mlad produkt in če želimo, smo lahko med 99 prvih lastnikov prvega legla lesenih psičkov. Svojo svetilko lahko oblikujemo in naročimo tukaj.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Namizna svetilka LuminoseOdpri galerijo
Dežnik Kazbrella Kazbrella – dežnik, iz katerega zaradi revolucionarnega mehanizma nikoli ne kaplja Siemens_SX778D02TE_image Pomivalni stroj, ki navduši z inovativnostjo – Siemens SX778D02TE Snap - inovacija s katero lahko ustvarite funkcionalen kos pohištva brez mizarskega orodja. Snap – priprava, ki lahko vsako površino spremeni v unikaten kos pohištva Pohištvo Evan Z Crane Odštekano kosmato pohištvo Evan Z. Crane · · ·