Ambientalna svetilka Luna
Utrip mesta · dom

Kdaj ste nazadnje zrli v Luno? V to bleščeče telo na katerem se naš um spočije in ki vedno znova fascinira in buri domišljijo? Po dolgem dnevu si včasih želimo le pogledati v nebo in malce odplavati z mislimi, a so Luna in zvezde skrite za visokimi stavbami, oblaki ali pa nam pogled ”zakriva” svetlobno onesnaževanje. A zdaj imate lahko Luno, zahvaljujoč Acorn Studiu, samo zase. To kar sta si Pipi in Melkijad, mali in veliki pujs, vedno želela, a jima ni uspelo, lahko vam z nakupom ambientalne luči Luna na platformi za množično financiranje Indiegogo.

”Če ne gre Mohamed na Luno, pa Luna pride k Mohamedu.” Luna je ambientalna svetilka, ki je pravzaprav pomanjšana replika Lune. Izdelana je iz steklenih vlaken prevlečenih z lateksom in na voljo v sedmih velikostih s premerom od 8 do 60 centimetrov. Najmanjšo Luno namesto sonca osvetljuje LED-žarnica in poganja baterija, vse prestale velikosti pa se napajajo preko vtičnice, mesečino pa pričarajo zatemnilne halogenske žarnice.

PREBERITE ŠE: Travelamp: moj pametni telefon je lahko svetilka

Ambientalno svetilko Luna si lahko na Indiegogu privoščite za (preračunanih) 66 evrov pa vse tja do 773 evrov. Z njo boste v prostor vnesli romantični duh, vi pa se odločite ali bo to v spalnici, bralnem kotičku, ob romantični večerji, na vrtu ali kje drugje.

Ambientalna svetilka LunaOdpri galerijo

Zavozlani tabureji za dom Knots Studio: ko se zavozljata navtična spretnost in sodoben dizajn Zara Home jesen-zima 15/16 Zara Home kolekcija za dom jesen-zima 15/16 Pahljačasta luč “Swing Suspension Lamp” Pahljačasta luč “Swing Suspension Lamp” izgleda dobro podnevi in ponoči Sodobno pohištvo Uniqka Uniqka: dizajnersko pohištvo za sodoben dom ·