3d+complete+view
Utrip mesta · dom

Angleški oblikovalec pohištva Jake Barker sledi viziji prepletanja tradicionalnega s sodobnim in oblikuje pohištvo, ki je za uporabnika prijetno za uporabo. Njegov izdelek Lux Table je nočna omarica s pri strani vgrajeno namizno lučko, ki ji lahko glede na vaše potrebe spreminjate moč in usmerjenost svetlobe.

Lux table je pohištvo z dvojnim namenom; gre za nočno omarico in namizno lučko v enem.

Opremljena je s toplo belo svetlobo LED-žarnice in ima sproščujočo ambientalno svetlobo, ki jo lahko prilagodite na tri načine – od nežnih žarkov mehke svetlobe do večjega snopa svetlobe. Nastavitve preprosto spremenite z dotikom na poliran jeklen del lučke.

PREBERITE ŠE: Oblique: sodobna kolekcija stenskih knjižnih polic

Odvisno od vaših potreb lahko namizno lučko leže postavite na nočno omarico, kadar želite bolj ambientalno svetlobo. Magneti na robu mizice jo bodo varno držali na mestu, medtem ko uživate v večernem branju. Ko potrebujete več neposredne svetlobe, jo lahko navpično postavite na nočno omarico in jo usmerite na želeno stran.

LUX Table: nočna omarica s skritim adutom - namizno lučkoOdpri galerijo

Jake Barker je oblikoval pohištvo, ki je kombinacija nočne omarice in namizne lučke ter s tremi različnimi nastavitvami svetlobe ustvari edinstveno uporabniško izkušnjo.

3053195-slide-s-1-this-innovative-notebook-is-like-magsafe-for-moleskines Rekonect: prva beležnica z magnetnimi listi Prenosna svetilka Mini Lumio+ Mini Lumio+: prenosna svetilka, ki se odpre kot knjiga Denarnica Nomad Nomad: denarnica, ki je tudi prenosni polnilnik lifestyle15 Ember: potovalna skodelica, ki kavo segreje na želeno temperaturo ·