Zapestnica Lvl
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če smo pravilno hidrirani, se bolje počutimo, bolje razmišljamo, smo videti bolje in smo na sploh bolj zdravi. LVL ni zgolj še en sledilec aktivnosti, kajti meri tisto, česar ne meri noben drug sledilec, čeprav je to ključna sestavina zdravega življenja – raven hidracije. A ne le meri, tudi svetuje. Pametna zapestnica namreč izda točno količino vode, ki jo moramo v danem trenutku zaužiti, da čez dan kar najbolje funkcioniramo. Prav tako ta napol medicinska, a modna naprava meri srčni utrip, kakovost spanca, šteje kalorije, spremlja aktivnosti in razpoloženje lastnika. Na podlagi zbranih informacij svetuje, kako nam lahko pravilna hidracija pomaga bolje funkcionirati.

Odrasel človek dnevno v povprečju izgubi od 2,5 do 4 litre vode. Ne glede na to, kako ozaveščeni smo glede hidriranja telesa, smo čez dan vsi vsaj enkrat dehidrirani. To pa nosi posledice, kajti nezadostna hidracija vpliva na naše fizične sposobnosti, na razpoloženje, na spanec … Merilec ravni vode v telesu LVL vam v vsakem trenutku točno pove, koliko vode potrebujete, da zadostite potrebe telesa po vodi.

Ponaša se z najbolj naprednim senzorjem, ki prodre desetkrat globlje kot ‘zeleni’ senzorji merilcev aktivnosti, zato so njene meritve toliko bolj točne.

PREBERITE ŠE: Zapestnica Basslet: nosljivi nizkotonec, s katerim glasbo tudi čutite

Prva stvar zjutraj bi moral biti kozarec vode. Če posvojite to navado, boste morda ugotovili, da ne potrebujete toliko kave, da začnete funkcionirati. Definitivno pa ne boste tako lačni, saj voda preprečuje prenajedanje. Hidracija je ključ do dobrega počutja. Zmanjšanje samo enega do dveh odstotkov telesne tekočine nam lahko občutno zmanjša psihofizične sposobnosti. S tega vidika imamo do svojega telesa precej mačehovski odnos, saj ustrezno telesno hidracijo obvlada le redkokdo. Z zapestnico LVL se bo to spremenilo. Svojo si lahko za 180 evrov zagotovite na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija: Zapestnica LVL

Zapestnica LVLOdpri galerijo

GoPro Karma GoPro Karma – zložljivi dron, ki si želi povsod s teboj Prodrone Prodrone – dron mnogih talentov s kremplji ptice roparice Univerzalni polniln kabel Asap x-connect Asap x-connect: univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo Zapestnica Basslet: nosljivi subwoofer Zapestnica Basslet: nosljivi nizkotonec, s katerim glasbo tudi čutite · · ·