360-stopinjska kamera LyfieEye
V zraku · tehnologija · gadgeti

LyfieEye je mini kamera za pametne telefone, ki omogoča enostaven zajem 360-stopinjskih sferičnih posnetkov s telefonom. Je prva cenovno dostopna 360-stopinjska kamera, ki omogoča takojšnje deljenje vsebine na družbenih omrežjih.

LyfieEye je 360-stopinjska kamera za pametni telefon. Omogoča snemanje, predvajanje in deljenje 360-stopinjskih sferičnih fotografij in posnetkov na Facebooku Live in YouTubu.

PREBERITE ŠE: GoPro Remo: naprava za glasovno upravljanje športne kamere tudi v nemogočih razmerah

LyfieEye brezhibno deluje tudi z VR-seti. Kamera je opremljena z dvema objektivoma fish eye, ki nudita 180-stopinjski vidni kot. Ker je priklopite neposredno na telefon, ne potrebuje napajanja, prav tako za povezavo s telefonom ni potrebna brezžična povezava. Na voljo je v treh barvah – bleščeče in svetleče črni ter rožnato zlati – po ceni 140 evrov.

Galerija – 360-stopinjska kamera LyfieEye:

360-stopinjska kamera LyfieEyeOdpri galerijo

GoPro Remo GoPro Remo: naprava za glasovno upravljanje športne kamere tudi v nemogočih razmerah 18441-449f38c94b5c341b3361c5cc3a1d2ba7 Vector Luna BMW i – BMW s pametno uro, ki zdrži cel mesec! Kuhanje z dronom Kuhanje z dronom – celoten obrok, pripravljen s pomočjo drona Dron za selfije AirSelfie Mini dron AirSelfie – leteči fotoaparat za selfije · · · · · ·