MacBook Selfie Stick
V zraku · buzz buzz

Če menite, da je fotografiranje s palico za selfi skrajno butasto, še niste videli takšne za MacBook! Kot že ime izda, gre za selfi palico za Applov prenosnik. Se je človeštvu dokončno zmešalo?

Selfi palica za MacBook je točno to, kar si predstavljate. Selfi palica za Applov prenosnik MacBook. Ne, ne vemo, ”na čem” so ti ljudje, a preden obupate nad človeštvom, naj vas pomirimo, da ne gre za izdelek v redni prodaji. Kar vidite, je v resnici umetniški projekt, ki se norčuje iz človeške obsedenosti s selfiji in nečimrnosti.

PREBERITE ŠE: Stikbox: ovitek za pametni telefon in palica za selfi v enem

Umetniški projekt MacBook Selfie Stick, ki prihaja brez pojasnila, saj je sam po sebi razumljiv, so v New Yorku in Washingtonu izvedli Moises (Art404), John Yuyi in Tom Galle, ki so se na začudenje mimoidočih fotografirali s svojim prenosnikom na palici za selfi. Začudenih pogledov ni manjkalo, upajmo le, da kakšen trgovec v tej parodiji ni zavohal poslovne priložnosti in bo tovrstno palico resnično ponudil na trgu.

MacBook Selfie StickOdpri galerijo
Če bi bil Google ženska Če bi bil Google ženska Peking ima največ miljarderjev na svetu Global Rich List 2016: kje na svetu živi največ milijarderjev? Pisarniški pripomočki Domiselni in duhoviti pisarniški pripomočki Otroci, ki so zrcalna slika svojih staršev Dokaz, da so otroci kopije svojih staršev · · ·