MAG-LEV Audio: prvi lebdeči gramofon na svetu
V zraku · tehnologija · gadgeti

MAG-LEV Audio je prvi gramofon na svetu, katerega vinilna plošča lebdi v zraku s pomočjo magnetne blazine. Za prvim lebdečim gramofonom na svetu stojijo Slovenci, ki so izdelek že poslali na platformo Kickstarter. Mi ne dvomimo, da bo uspešen.

Združitev ekipe, ki jo sestavlja dizajn studio Desnahemisfera, vsem dobro znana tudi po izdelku Goat Mug, in predstavniki podjetja Topsol, ki se ukvarja z razvojem napredne solarne energije, je bila več kot očitno prava kombinacija.
Gramofon MAG-LEV Audio spreminja način poslušanja glasbe in prinaša futuristično tehnologijo v kombinaciji z elegantnim dizajnom ter unikatno in svežo uporabniško izkušnjo. MAG-LEV Audio je tako zasnovan za ljudi, ki cenijo visoko kakovost zvoka in inovativen dizajn.

PREBERITE ŠE: Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina – lahko ponovi uspeh skodelice Goat Mug?

Ko gramofon priključimo na svoj avdio sistem in ga priklopimo, izberemo svojo najljubšo ploščo, premaknemo ročico in spustimo gramofonsko glavo. S pritiskom na gumb lahko menjamo hitrost predvajanja tudi s 33,3 na 45 obratov na minuto (rpm). Potem se samo še naslonimo v naslonjaču, sprostimo in uživamo v najljubši skladbi. Gramofon po koncu predvajanja sam dvigne ročico. Ta funkcija ploščo obvaruje, da se ta ne opraska, hkrati pa podaljša življenjsko dobo gramofonske glave. Gramofonu so dodane tudi nožice za ‘krožnik’, ki le-temu omogočajo, da počiva v ugasnjenem stanju.

MAG-LEV Audio nas čaka na platformi Kickstarter, kjer lahko k uspešni zgodbi prispevamo tudi sami!

Galerija – MAG-LEV Audio: prvi lebdeči gramofon na svetu

MAG-LEV Audio: prvi lebdeči gramofon na svetuOdpri galerijo

1000-600-Sunnto-spartan-ultra2 Suunto Spartan Ultra: osebni trener za avanturiste in ekstremne športnike Ohišje za športno kamero Aer GoPro Dart Aer GoPro Dart – in športno kamero, lahko mečete po mili volji cover-1000-500-najboljsi-droni Najboljši droni 2016 – brezpilotni letalniki zavzemajo nebo cover-1000-500-toyota-kirby Robotek Toyota Kirobo Mini – prijatelj in sogovornik, ki ste si ga vedno želeli · · · ·