Magic Hands
Utrip mesta · moda · ženska moda

Modna oblikovalka Karen Walker naravnost obožuje nekonvencionalne kampanje. Tako je tudi z njeno zadnjo – Magic Hands –, pri kateri za predstavitev nove serije nakita ni najela mladih deklet, ki se smehljajo v kamero, pač pa svoj novi nakit predstavlja na rokah starejših žensk.

Karen Walker za svoje kampanje ni nikoli izbrala uhojene poti. Vedno je prisegala na nekonvencionalno. Tradiciji se ni izneverila niti v tokratni kampanji Magic Hands. Svojo novo kolekcijo nakita (prstane) je namreč predstavila na rokah starejših žensk.

Za roke namreč velja, da izdajajo našo starost in način življenja. Tako kot obraz, včasih še bolj. Kajti medtem ko lahko z obrazom ”goljufamo”, roke vedno govorijo resnico.

PREBERITE ŠE: Rita Ora in Adidas – ”vinska” kolekcija Adidas Originals Color Paint Pack

Za svoji modelki je izbrala vitalni 93-letno Phyllis Sues in 78-letno Roberto Haze. S kampanjo Magic Hands je med drugim želela pokazati, da so roke prav tako izrazne kot obraz in da modni slog ni starostno pogojen.

Prstani iz kolekcije Magic Hands:

Magic HandsOdpri galerijo
Rita Ora in Adidas –  kolekcija Color Paint Pack Rita Ora in Adidas – ”vinska” kolekcija Adidas Originals Color Paint Pack Balerinke z vezalkami Ženski čevlji 2016: balerinke, naslednji veliki modni hit s.Oliver kolekcija jesen 2016 Kolekcija s.Oliver jesen 2016 Black Label – za mestne dame Moda z letališča. Letališče kot modna pista · · ·