Magnetips: magična pisala, ki se med seboj privlačijo
V zraku · dizajn

Pisala so običajno namenjena ustvarjanju umetnosti, a v primeru, ki ga predstavljamo tokrat, so že same po sebi umetnine. Tukaj so magična pisala Magnetics!

Pisala Magnetips so se na Kickstarterju prvič pojavila že leta 2016. Po uspešno zaključeni kampanji so se proizvajalci iz podjetja Typica odločili, da izdelek v naslednjih letih še dodatno izpopolnijo.

Nova generacija Magnetips zajema pisala z gelom v 20 različnih barvah in 0,7-milimetrsko konico. Primerna so za pisanje in risanje, posebne pa so zaradi dejstva, da jih je mogoče uporabiti tudi kot igrače – pisala so namreč obložena z Neodimovimi magneti, po zaslugi katerih se med seboj privlačijo: to pomeni, da jih lahko oblikujete v najrazličnejše strukture, ki bodo popestrile vaše omizje.

Pisala Magnetips so izdelana iz vzdržljive plastike ABS. Uporabnike bo razveselila tudi njihova preprosta uporaba, saj je polnilo mogoče zamenjati tako, da odvijete ohišje pisala. Izdelek za nameček v primerjavi z ostalimi barvnimi pisali proizvede 60 % manj odpadnega materiala.

Če vas je projekt prepričal, ga lahko podprete na Kickstarterju, kjer je paket 20 pisal Magnetips na voljo po predprodajni ceni, ki znaša 26 funtov oziroma približno 29 evrov.

Galerija: Magnetips

MagnetipsOdpri galerijo
BSB-piano-instrument-designboom-FB Brunettes Shoot Blondes: to nastane, ko v ohišju klavirja združiš 20 inštrumentov! TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019 TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019 nendo_1010_20190603_012 Buckle: ura, ki se požvižga na tradicionalno načelo oblikovanja IKEA ROGNAN: ultrašik robotsko zložljivo pohištvo za majhne prostore IKEA ROGNAN: ultrašik robotsko zložljivo pohištvo za majhne prostore