Magnetna pedala Pedal Park
Utrip mesta · mobilno

Marsikdo na svoje kolesu nima ‘tačke’, velikokrat pa je tudi ni mogoče uporabiti. Takrat vam bodo zelo prav prišla magnetna pedala Pedal Park, s katerimi lahko kolo prislonite tudi ob znak, brez bojazni, da bi kolo padlo in se poškodovalo. Pedal Park je rešitev, ki je briljantna v svoji preprostosti.

Pedal Park so inovativna magneta pedala za kolo, ki omogočajo, da kolo ostane na svojem mestu, če ga le prislonite ob nekaj kovinskega, saj imajo dovolj močne magnete, da se kolo prisesa na površino.

PREBERITE ŠE: Kolo iz 74 kuhinjskih pripomočkov

Rešitev vam bo še posebej prav prišla, če nimate ”tačke” ali se bojite, da bo kdo vaše kolo prevrnil oz. se bo ob padcu poškodovalo. Na voljo sta aluminijasta (42 evrov) in plastična različica (28 evrov).

Zdaj Tajvanca Sumchija Wuja prosimo še, naj izdela tudi tovrstna SPD-pedala, kajti marsikateri gorski in cestni kolesar prezira stojalo za kolo, tovrstne rešitve pa bi se verjetno precej raje polastil. Če vam doma umanjka kovinska površina, ob katero bi prislonili kolo, nič ne de, kajti ob nakupu dobite tudi dve kovinski parkirni ploščici za kolesa.

Galerija – pedala Pedal Park:

Magnetna pedala Pedal ParkOdpri galerijo
Tamo Racemo Tamo Racemo: indijski športnik izpod prstov Tata Motors Helikopter Bell FCX-001 Bell FCX-001 – futuristični helikopter, ki se ti priplazi za hrbet Nova Čezeta Na ceste se vrača legendarna Čezeta Pravilna izgovorjava avtomobilskih znamk Znate pravilno izgovarjati imena avtomobilskih znamk? · · · ·