cover
V zraku · tehnologija

Majhen barvit fotoaparat na prvi pogled spominja na igračo, a Otto s svojo napredno funkcijo zmore precej več. Večina fotoaparatov nam danes omogoča posnetke fotografij ali ustvarjanje video posnetkov, mali Otto pa nam omogoča, da z nekaj pritiski na gumb dobimo celo serijo zanimivih GIF animacij, ki jih s pametnim telefonom lahko delimo s prijatelji.

Otto je kompaktni fotoaparat, ki se nahaja znotraj plastičnega ohišja. Ustvarjen je za fotografiranje instant GIF animacij in deluje na principu aplikacije Vine ali Instagram videa – za gibljivo sliko je potrebno pritisniti gumb na fotoaparatu in ga držati nekaj sekund, potem je gibljiva slika poslana na vaš pametni telefon, v kolikor ste povezani z brezžičnim internetom. Projekt je še v fazi razvoja, Otto pa je svojevrstni prototip, ki išče donatorje na spletni platformi Kickstarter, prednaročilo pa lahko opravite na www.nextthing.co.

Več fotografij novega izuma si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
blackmagic 9 Kamera Black Magic s katero lahko posnamete svoj film 12742460133_14c90a2b3d_o Modulo – žepni polnilec 3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25 Bajaboard2 – električna rolka prihodnosti 4K resolucija nam postreže z neverjetno čisto sliko. Top kamera – 18K Forza Platform · ·