xlarge_sans_titre-1_e5738
Utrip mesta · arhitektura

Po tem, ko so pred 5 leti odprli prvi hotel Mama Shelter v Parizu, kateremu so sledili še drugi v Marseillu, Lyonu in Istanbulu, je njihova najnovejša pridobitev hotel v Bordeauxu.

Njihov koncept hotela je preprost: ena restavracija, en bar in sobe za goste. Ter interier, urejen po zamislih velikana francoskega oblikovanja, Philippa Starcka. Hotel v Bordeauxu, ki je naseljen v hiši iz leta 1930, v kateri je bil včasih sedež podjetja Gaz de France, ima 97 sob ( 4 različne velikosti), katerih cena se začne pri skromnih 49 evrov na noč. Če je del zgodbe Philipp Starck ni potrebno posebej poudarjati, da so sobe deisgnersko obarvane, stene v odtenku nežne sivke, opremljene s stilom in okusom, do vsake najmanjše podrobnosti. Za projektom Mama Shelter stojijo Serge Trigano in njegova sinova Jeremy in Ben, urbanist in filozof Cyril Aouizérate ter mednarodno priznani oblikovalec Philippe Starck. Kot kaže, se njihova zgodba vsekakor ne bo ustavila pri omenjenem hotelu.

Hotel Mama ShelterOdpri galerijo

Emporia Emporia – najlepše nakupovalno središče Posest Michael Jordan Jordanova rezidenca ocenjena na več kot 20 milijonov High lane Park - New York High Line Park – zelena oaza sredi New Yorka meixi_2 Most, ki se zvija in prepleta ·