King's Cross Dash
V zraku · buzz buzz

Če bi mi, navadni smrtniki, tekli goli po Londonu, se ne bi kaj dobro končalo, kaj hitro bi nas namreč aretirali. To si lahko privošči le svetovni prvak v freerunning-u oz. prostem teku Tim Shieff, medtem ko njegov kolega Jason Paul veselo fotografira. Kakšne fotografije so nastale, si preberite v članku.

Športnik Jason Paul je s svojim golim kolegom ter svetovnim prvakom v freerunning-u oz. prostem teku Timom Shieffom, ustvaril osupljivo fotografsko serijo Man & Mortar. Schieff se je pri tem povzpel na nekaj najlepših zgradb v Londonu, kjer se je soočil z arhitekturo in s tem kontriral sodobni grški arhitekturi, polni kipov in spomenikov iz antičnega sveta. Veliko londonske arhitekture ima namreč tri elemente, ki so v močnem kontrastu z atletskim človeškim telesom: kvadrat, togost ter linerarnost.
Projekt je podprl Jamie Oliver, odstotki prodaje fotografij pa gredo v dobrodelne namene prikrajšanim mladostnikom v program The Fifteen Apprentice Programme. Fotografije so na voljo na www.beautifulcrime.com.

PREBERITE ŠE: Zakaj je dobro, da več časa preživimo goli?

Oglejte si fotografije v galeriji.

Birthday Suit CommuteOdpri galerijo
2239 ”Work Wear”: rušenje stereotipov o poklicih skozi fotografski objektiv 1 Zakaj je na svetu več moških kot žensk? cover-Munckin Pes oblečen kot medved na tekočem traku vas bo motiviral Happy Latin Lover 10 očitnih znakov, da si se nesmrtno zaljubila · ·