cover_mango
Utrip mesta · moda · ženska moda

Za enega vodilnih videzov za novo kolekcijo pomlad poletje 2015 je španski modni proizvajalec Mango izbral videz 1970.let.

Za novo Mango kolekcijo pomlad/poletje 2015 je glavna vloga v lookbooku pripadla modelu Anni Ewers, ki nam prikazuje občutke in stylinge nove kolekcije. Od bermuda kratkih hlač, do dolgih, podaljšanih suknjičev, mini kril, srajc iz jeansa, hlač na zvonec, etno oblekic, ki nam pred oči prikličejo glasbene festivale iz obdobja flower power, pa vse do še vedno aktualnih črno belih kombinacij, ki se poigravajo z različno debelimi črtastimi vzorci in pikami. Glede na Mangovo napoved, nas čaka sproščena, igriva modna sezona s pridihom 70.let prejšnjega stoletja.

PREBERITE ŠE: StellaSport: živobarvna športna linija oblačil adidas x Stella McCartney

V galeriji si oglejte novo Mango kolekcijo za pomlad/poletje 2015

Mangov lookbook za pomladno poletno kolekciji za leto 2015Odpri galerijo
cover Skibucke: 5 najbolj prestižnih moonboot skibuck PicMonkey Collage Zimske razprodaje: 10 klasičnih modnih oblačil, ki si jih lahko privoščiš Amusement. Two Showgirls with Headphones - Nightlife Novoletna zabava in čas za bleščice nike-elastico-superfly-ic-se-1 Športni čevlji Nike Elastico Superfly IC SE · · · ·