ManiPediSpaLJ_A2_29
Utrip mesta · zdravje & lepota

V nakupovalnem centru Supernova na Rudniku v Ljubljani so odprli novo podružnico znanega kozmetičnega salona ManiPediSpa. Lastnica je pri zasnovi blagovne znamke črpala ideje iz življenja v tujini – natančneje v Hong Kongu, ter zato pred leti odprla nov concept t. i. “open space” salona, kjer v skupnem prostoru izvajajo tako nego rok kot nego nog.

Ostale kozmetične storitve, kot so nega obraza, depilacije ter podaljševanje trepalnic, pa se opravljajo v ločenem in intimnejšem prostoru. Stranke lahko manikiro in pedikuro opravijo tudi istočasno in se v tem času družijo – v stilu nanizanke Seks v mestu. Velik poudarek interjerja so trendovski dizajn salona in moderni detajli, ki pričarajo občutek, da ste se negi telesa prepustili v kateri od svetovnih prestolnic, kot so New York, London ali Hong Kong.

MAC-makeup-v-Sloveniji.-jpg Kozmetika MAC prihaja v Slovenijo shutterstock_331469147 6 nasvetov za božanske noge potovalna_lekarna_1 (2) Potovalna lekarna – prva pomoč na počitnicah shutterstock_387610156 Consumer Reports: najboljše kreme za sončenje 2017 ·