Mario Kart Tour: legendarna videoigra prihaja na pametne telefone!
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ljubitelji Super Maria, pozor! Na pametne telefone letos poleti prihaja mobilna različica videoigre Mario Kart – mukotrpnega čakanja bo končno konec.

Nintendo je sporočil, da letos poleti na mobilne telefone prihaja videoigra Mario Kart Tour. Ameriški in japonski uporabniki Androidov se lahko do 7. maja na Nintendovi spletni strani že prijavijo na preizkus razvojne različice, ki bo izveden med 22. majem in 4. junijem, sodelujoči pa bodo izbrani naključno.

Mario Kart velja za eno najuspešnejših Nintendovih franšiz – različica Mario Kart 8 Deluxe (namenjena konzoli Nintendo Switch), ki je bila izdana aprila 2017, je bila prodana v kar 16,69 milijonih primerkih!

Zaenkrat še ni znano, kaj nam bo ponudil Mario Kart Tour – Nintendo se bo namreč moral spopasti z izzivom, kako igro preoblikovati, da bo ta primerna za pametne telefone.

Mario Kart Tour ne bo prva Nintendova igra, v kateri se bodo lahko preizkusili uporabniki Androidov. V zadnjih letih je japonska korporacija že izdala nekaj uspešnih mobilnih iger, kot so denimo Fire Emblem Heroes, Super Mario Run in Animal Crossing: Pocket Camp.

0bcb26645cbc0b4e8f362cdc589dd84c Zdaj ne rabiš nikamor: plačaj mojstra Photoshopa in boš povsod shutterstock_1082206127 Instagram Stories: 9 aplikacij za čudovite “storije” 1471874504971_PaperByFiftyThreeBG_9530-xl Top 7: odlične aplikacije za zapiske, ki jih preprosto morate imeti aplikacija_sj4 Mobilna aplikacija Veš Kaj Ješ ti pomaga pri izbiri živil ·