Delovne rokavice Mark VIII
Utrip mesta · dom

Pri delu se človek kaj hitro poškoduje. Zato je zaščita še kako pomembna. Ste bolj nerodni? Se vsakič, ko zabijate žebelj, udarite po prstih? Zaščitne rokavice Guante Mark VIII bodo poskrbele, da se pri delu ne boste nikoli več poškodovali. Ne z žago, ne s kladivom, ne s sekiro, ne z modelarskim nožem. Na roke vam lahko pade težek predmet, lahko se priščipnete, vaši prsti pa bodo ostali nedotaknjeni.

Mark VIII so zaščitne rokavice, ki ste jih čakali celo življenje. Z njimi lahki mirne duše zabijate, žagate, režete, sekate, prenašate težke in ostre predmete, brez bojazni, da bi se pri tem poškodovali.

Praktično neuničljive rokavice izdelujejo v Čilu pri podjetju ReSafe.

PREBERITE ŠE: Kako zimske rokavice spremeniti v rokavice za zaslon na dotik

Kljub trpežnosti, ki jim jo daje kombinacija bombaža, nitrila in skrivnostnega materiala, so izredno gibke in vas pri delu ne ovirajo.


Adventure Mat Adventure Mat – čista in suha površina, kjerkoli že ste novoletna zabava 3 Novoletna zabava: 5 preprostih trikov, da bo zabava uspešnica Slovensko modularno pohištvo GO GO – slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo Nahrbtnik XO 6.2 ”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik