Beast, pes Marka Zuckerberga
V zraku · buzz buzz

Da ima Mark Zuckerberg prikupnega psa ni nič novega, nismo pa vedeli, da je njegov Beast takšen mojster kamuflaže. Ga opazite na zgornji fotografiji? Ne, to ni samo tepih, to je tepih na katerem leži njegova ”pošast”. Ste mislili, da so njegove skrivalnice golo naključje? Počakajte, da vidite še druge fotografije!

Mark Zuckerberg je na Facebooku (kje pa drugje!) delil nekaj posrečenih fotografij svojega psa. Nič posebnega, boste rekli. Ne tako hitro. Če ste morda mislili, da je zgoraj na fotografiji samo preproga in spodaj samo metla za čiščenje tal, boste morali obiskati okulista, kajti na obeh je tudi njegov pes Beast. Ob tem pa je treba priznati, da je pravi mojster kamuflaže in se popolnoma zlije z okolico, zato je morda pretirano dejati, da je vaš vid slab, če ga ste ga prvič spregledali.

PREBERITE ŠE: Facebook v številkah: neverjetni statistični podatki Facebooka

In kdo je Beast? Beast je pes pasme puli (ovčarski pes, ki izhaja iz Madžarske) z dolgo, klobučevinasto in čopasto dlako, inteligenten in učljiv. Skotil se je 10. januarja 2011 in je hitro našel svoj dom pri družini Zuckerberg, ki poleg soproge Priscille Chan šteje še hčerko Maxime.

Beast, pes Marka ZuckerbergaOdpri galerijo
Botanični tatuji Botanični tatuji: listi in rože kot šablone za edinstvene tatuje M&M's 75 let Bomboni M&M’s praznujejo 75 let Sony World Photography Awards 2016 med zmagovalci tudi Slovenec Sony World Photography Awards 2016: med zmagovalci tudi Slovenec Plitvice Lovec na sonce: fotografije sonca z vseh koncev sveta · ·