Maserati Levante Trofeo
Utrip mesta · mobilno

Levante je ime vetra, ki piha čez mediteransko morje in je znan po svoji muhavosti, ko v trenutku iz lahkega vetriča preide v silen vihar. Najnovejši Maserati Levante Trofeo izraža svojo prisotnost na isti način, ko se lahko iz uglajenega SUV-ja spremeni v grmečega športnega terenca.

Kljub vsej moči in hitrem pospešku Maserati Levante Trofeo ne skopari z udobjem in luksuzom. Športna notranjost ponuja maksimalno udobje SUV-ja, ki je kos najosnovnejšemu cilju znamke Maserati – dolgemu in udobnemu popotovanju. Notranjost je odeta v fino usnje Pieno Fiore, ki ga starajo na povsem svoj način in ima edinstvene šive z logotipom Trofeo na vzglavnikih. Prav vsak avtomobil bo imel plaketo, na kateri bo zaporedna številka Trofea iz omejene serije in ime njegovega lastnika.

Zunanjost se bo od običajnih Levantejev razlikovala po novem pokrovu motorja, matričnih žarometi, Trofeo oznakami in kopici aerodinamičnih elementov, narejenih iz karbonskih vlaken. A bolj kot to je zanimivo tisto, kar Trofeo skriva pod pokrovom motorja. Ferrarijev 8-valjni V motor ima dvojno turbino in kar 590 konjskih moči in se do 100 km/h požene v zgolj 3,8 sekunde, kar je hitreje od marsikaterega dvosedežnega športnega avtomobila. Levante je v črni barvi prava paša za oči in tako si ni težko predstavljati, kako iz izpušnih cevi zahrumi mogočni 8-valjnik. Na voljo bo letos jeseni v zelo omejeni seriji.

Galerija slik: Maserati Levante Trofeo

Maserati Levante TrofeoOdpri galerijo
Volvo XC60 Volvo XC60: švedski dizajn z nazivom Svetovni avto leta 2018 Classic Mini Electric Classic Mini Electric: ko si preteklost in prihodnost podata roki Rolls-Royce Wraith Luminary Collection Rolls-Royce Wraith Luminary Collection: prefinjenost do zadnje podrobnosti Mercedes-Benz CLS Mercedes-Benz CLS: kar smo nestrpno pričakovali, smo tudi dočakali · · · ·