MnD_MA770
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zvočnik Master & Dynamic MA770 se od tradicionalnih zvočnih sistemov že na prvi pogled močno razlikuje. Sodobna tehnologija je namreč opazna že v njegovem dizajnu, ki pa naravnost kaže na to, da je imel prste vmes tudi arhitekt.

Master & Dynamic MA770 je bil oblikovan v sodelovanju z arhitektom sirom Davidom Adjayem. Za ravno sprednjo ploščo se skrivata nizkotonski zvočnik iz kevlarja in visokotonski zvočnik, ki je izdelan iz titana. Naprava je opremljena s tremi ojačevalci zvoka Class D s skupno močjo 100 vatov.

Nadzorna plošča omogoča, da z zvočnikom predvajamo glasbo na več različnih načinov. Druge naprave lahko nanj povežemo s priključkom AUX, preo omrežja Bluetooth 4.1. in brezžičnega usmerjevalnika ChromeCast.

Zvočnik ima magnetno, nerjavečo rešetko, ki se je izkazala za bolj estetsko izbiro od kompaktnega ohišja. Njegova širina znaša 36,8 cm, višina 45,7 cm, medtem ko v globino meri 24,1 cm. Skupno tehta 16,5 kg.

Za novi zvočnik boste morali odšteti 1.900 evrov.

Galerija – Brezžični zvočnik Master & Dynamic MA770

Brezžični zvočnik Master & Dynamic MA770Odpri galerijo

7706_dap2 SAMSUNG QLED 4K TV: televizor, ki v prostoru preprosto izgine Canon EOS M50   Cameras   Canon UK copy Kamera Canon EOS M50 z izpopolnjenim sistemom samodejnega ostrenja jakob-owens-168415-unsplash NAJBOLJŠI DIGITALNI FOTOAPARATI ZA HOBI FOTOGRAFE IN USTVARJALCE VSEBIN 1000-500-citymagazine-cover (2) Kamera Pentax K-1 Mark II: izjemni posnetki tudi pri slabi svetlobi · · · · ·