Matrix Powerwatch – pametna ura, ki se napaja s pokurjenimi kalorijami
V zraku · tehnologija

Matrix Powerwatch, pametna ura, ki se napaja s pokurjenimi kalorijami, je nov izdelek, ki končno preseže neprijetnosti drugih pametnih ur. Te imajo namreč izjemno kratko dobo baterije, zaradi česar trg izgublja velik delež sicer potencialnih kupcev. Matrix Powerwatch je ura, ki nikoli ne potrebuje polnjenja – za pridobivanje energije porablja namreč človeško toploto. Poleg tega, da se njena hipotetično baterija nikoli ne izprazni, pa ima vgrajen tudi poseben biomerilnik, ki uporabniku omogoča vpogled v število pokurjenih kalorij na račun polnjenja baterije.

Pametne ure postajajo vedno bolj nepogrešljivi pripomoček v življenju posameznika. A ne glede na to, kako učinkovito opravljajo svoje raznovrstne funkcije, so problematične z vidika vzdržljivosti baterije – večina baterij pametnih ur namreč potrebuje vsakodnevno polnjenje, kar je za mnoge že dovolj velik argument, zakaj se pametna ura ne splača. Na trg prihaja rešitev: Matrix Powerwatch, pametna ura, ki se napaja s pokurjenimi kalorijami, je edinstven izdelek, ki človeško toploto izrablja za polnjenje baterije.

Poleg tega, da se pametna ura Powerwatch polni že s tem, ko jo nosite na zapestju, pa vam ta genialni izdelek izračuna, koliko energije ste ustvarili ter koliko kalorij ste s tem porabili. Powerwatch pa ima poleg inovativnega načina polnjenja tudi druge izjemne lastnosti: brezžično jo lahko povežete s svojim telefonom, avtomatično prilagodi časovni pas, v katerem se nahajate, možno pa je tudi zamenjati številčnico. Podatki se shranjujejo do obdobja enega leta. Ko uro odložite, se ta sama nastavi v funkcijo spanja, a ko jo pripnete nazaj, se v nekaj sekundah sama od sebe ponovno aktivira.

PREBERITE ŠE: VR-nahrbtnik MSI VR One – ko navidezna resničnost dobi krila

Matrix Powerwatch je revolucionaren izdelek, katerega uporabnost sega zunaj kategorij pametnih ur. Nov način polnjenja, ki izkorišča ves čas dostopno človeško toploto, ima izjemne razsežnosti za izboljšavo neštetih tehnologij, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju. Lansiranje pametne ure Matrix Powerwatch ustvarjalci načrtujejo že v naslednjem letu.


VR-nahrbtnik MSI VR One VR-nahrbtnik MSI VR One – ko navidezna resničnost dobi krila Selfi plastenka Coca-Cola Selfi plastenka Coca-Cole med pitjem sama posname selfija Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom Intel poskrbel za svetlobni šov s 500 droni Shooting Star: Intel poskrbel za svetlobni šov s 500 droni · · · ·