Foto: Crystal Gwyn
V zraku · buzz buzz

Matt Reilly je skejtar oziroma umetnik iz Brooklyna, ki je v newyorškem muzeju moderne umetnosti Mana Contemporary v živo združil svoje strasti.

Brooklynski umetnik in skejtar Matt Reilly je v galeriji moderne umetnosti Mana Contemporary priredil pravcati umetniški šov, saj so si obiskovalci lahko v živo ogledali, kako izgleda umetnost na štirih koleščkih. Matt je namreč sredi razstavnega prostora zgradil “half-pipe”, nanj pritrdil slikarska platna in jih umetniško poskejtal.

PREBERITE ŠE: 10 vrat, ki delujejo kot da vodijo v drug svet

Uporabil je tehniko pripenjanja gobic na skejt. Te je med skejtanjem pridno pomakal v lončke z barvo, končni izdelek in sam proces pa si lahko ogledamo v galeriji. Unikatno, ni kaj!

Odpri galerijo
bear saves crow Pretresljiva zgodba o medvedu iz živalskega vrta in utapljajoči vrani, ki jo je s kamero ujela slovenska družina The Independence day - 2014-06-17_265478_outdoor-scenes.jpg Slovenski lovec na nevihte s fotografijo diaboličnega oblaka ujel prvo nagrado revije National Geographic Traveler cover2 Serija fotografij mladega para in njunega “novorojenčka” cover Incredibeard, moški z najbolj vsestransko uporabno brado na svetu · · ·