Klubska mizica po vzoru prizorov iz filma Inception
Utrip mesta · dom

Ni nam treba dvakrat ugibati, da ugotovimo, da je klubsko mizico navdihnila izkrivljena resničnost iz filma Izvor (Inception), v kateri je blestel Leonardo DiCaprio in kjer so lahko liki sanje krojili po svoji podobi, in to tudi s kršenjem zakonov fizike. Pod mizarsko mojstrovino z ukrivljenim mestom se ni podpisal Christopher Nolan, pač pa oblikovalec Stelios Mousarris.

Ciprčan Stelios Mousarris, ustanovitelj podjetja Moussaris, ki se ukvarja z izdelavo unikatnega pohištva za globoke žepe, je izdelal klubsko mizico, ki so jo navdihnili prizori iz filma Izvor (Inception), kjer smo priča izkrivljeni resničnosti, vključno z ukrivljenim mestom. To zamisel je s filmskih platen v klubsko mizico prelil s pomočjo lesa, jekla in 3D-tiska.

PREBERITE ŠE: Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja

Klubska mizica, ki si je za muzo vzela prizore iz filma Izvor, seveda ni poceni, za pohištvo z ukrivljeno mestno veduto morate namreč odšteti kar 4 tisoč evrov.

Klubska mizica po vzoru prizorov iz filma InceptionOdpri galerijo
Sugr Cube prenosni zvočnik Sugr Cube – prenosni zvočnik, ki deluje na dotik Vaze, ki se zibajo Vaze, ki se zazibajo, ko rastlini odpade list ali cvet Sodobno pohištvo showooma znamke Mustang Pelonio: sodobno pohištvo za znamko obutve Mustang Stone Rug: ''kamnita'' preproga Stone Rug: futuristična preproga iz kamnitega furnirja · ·