Simonetta Gianfelici 1 jpg
Utrip mesta · moda

Tudi letos bo MBFWLJ 2017 gostil prav posebno zvezdo presenečenja. To je svetovna modna zvezda Simonetta Gianfelici, ki je v 80. in 90. sodelovala z vsemi najpomembnejšimi modnimi imeni. In če želite na tednu mode letos očarati tudi vi, nikar ne pozabite sodelovati v nagradni igri Mastercard: Neprecenljivo modno doživetje, ki bo srečni nagrajenki ali nagrajencu omogočila celotno preobrazbo za Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana 2017.

Z brezstično Mastercard kartico ostanite v stiku z novimi modnimi trendi.

Mastercard bo nagrajenki ali nagrajencu nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer aprilske edicije MBFWLJ podaril tudi celostno modno stiliranje pod taktirko Maje Bulc, modne poznavalke in direktorice modne agencije. V nagradni igri bo podeljenih tudi 5 brezstičnih Mastercard plačilnih kartic, vsaka z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov. Letak za sodelovanje v nagradni igri lahko izpolnite in oddate v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana (Ljubljana Šiška, Celje, Modna hiša Maribor, Koper) do 24. marca.

Aprilska edicija MBFWLJ 2017 gosti svetovno modno zvezdo Simonetto Gianfelici

Kot posebna gostja v Ljubljano premierno prihaja tudi Simonetta Gianfelici. V 80. in 90. letih prejšnjega stoletja je Simonetta Gianfelici prehodila modne piste vseh svetovnih prestolnic za najpomembnejša modna imena, kot so Valentino, Thierry Mugler, Vivienne Westwood in Gianfranco Ferrè.

PREBERITE ŠE: Slovenske manekenke na svetovnih modnih brveh

Njen obraz je krasil reklamne kampanje znamk, kot sta Gucci in Krizia. Pozirala je za najvidnejša fotografska imena: Michael Comte, Fabrizio Ferri, Ellen Von Unwerth, Paolo Roversi, Peter Lindberg, Jean Baptiste Mondino … Bila je muza in model najslavnejšega fotografa vseh časov Helmuta Newtona. Ustanovila je platformo Who’s On Next?, ki nadarjenim modnim ustvarjalcem ponuja ekskluzivno priložnost za uveljavitev na globalnem tržišču.

Simonetta Gianfelici v Ljubljano na povabilo ustvarjalne ekipe MBFWLJ prihaja premierno.

0H Phoresy Pack – popoln nahrbtnik, ki ga oblikuješ sam SUPERDRY Superdry in Elisabetta Franchi v XYZ Premium Fashion Store nike-classic-cortez-spring-2015-1 Nike Cortez – legendarni športni čevelj iz arhivov na modne piste in v omare fashionistov Poročni pPoročni prstan kot taturstani ko tatuji Poroka 2016: poročni prstani kot tatuji za moderne pare · · · · · ·