cover-ojacevalec
V zraku · tehnologija

Če ste ljubitelj ali ljubiteljica dobrega zvoka, potem napnite ušesa in oči. Ameriško podjetje McIntosh, katerega začetki segajo v leto 1949, že vrsto let skrbi za vrhunske avdioizdelke in ta, ki vam ga predstavljamo, ni nič drugačen.

McIntosh MA252 Integrated Ampifier je ojačevalec, ki združuje toplino elektronk (vacuum tube) ter zanesljivost tranzistorja (solid-state) in je prvi McIntoshev integrirani hibridni ojačevalec.

V predojačevalcu najdemo po dve elektronki 12AX7a ter 12AT7, ki so skrbno zaščitene z ličnimi kletkami. Končna stopnja pa se ponaša s 100 vati izhodne moči skozi 8-omske zvočnike ali 160 vati izhodne moči skozi 4-omske zvočnike. Ojačevalec ima še 2 nebalansirana in 1 balansirani ter MM (moving magnet) phono vhod za gramofon.

Ojačevalec MA252 ima vgrajene tranzistorje Monogrammed Heatsinks, ki poskrbijo za takojšnjo ‘delovno temperaturo’ naprave. Opremljen je tudi s patentirano tehnologijo Power Guard, ki uravnava moč izhodnega signala ter s tem preprečuje popačenost zvoka ter morebitne poškodbe membran v zvočnikih. Ojačevalec je opremljen tudi z zaslonom OLED.

Cena zanj je 3.100 evrov.

Galerija slik: McIntosh MA252 – vintage ojačevalec, ki je paša za oči

McIntosh MA252 – vintage ojačevalec, ki je paša za oči.Odpri galerijo

Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego. Airbnb ponuja sanjsko prenočitev v hiši Lego cover-incubate Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost Ameriška trgovska veriga Walmart zaposluje robote. Walmart: največji ameriški trgovec zaposluje robote What-Google-Pixel-Buds-Can-Translate-Languages Googlove slušalke bodo simultano prevajale v 40 svetovnih jezikov