McLaren 570S Spider Track Pack
Utrip mesta · mobilno

Novembra leta 2016 je McLaren predstavil paket opreme Track Pack za avtomobil 570S Coupe. Paket je zmanjšal težo kupeja za približno 25 kilogramov z uporabo karbonskih vlaken in zaradi lažjih sedežev. Zdaj so predstavili še podoben paket za različico Spider Mclarna 570S.

Paket dodatne opreme Track Pack za McLaren 570S Spider je še bolj učinkovit, saj zmanjša težo avtomobila za kar 33 kilogramov. Tako kot Coupe je dobil športne sedeže iz karbonskih vlaken, ki so 13 kilogramov lažji od standardnih. Poleg tega ima še nov volanski obroč, prav tako narejen iz karbona in alkantare. Tudi notranje ‘oblazinjenje’ je kakopak narejeno iz karbona.

Najbolj opazen dodatek na zunanjosti avtomobila so nova 10-kraka kovana platišča in so v primerjavi s standardnimi platišči lažja za 15 kilogramov. Še ena odlična stvar, na prvi pogled neopazna, je novi izpušni sistem, ki je lažji in glasnejši od standardnega sistema Sport Series. Za najbolj goreče voznike je na voljo še vsa potrebna telemetrija, prek katere lahko spremljate svoj čas in po obisku dirkališča analizirate svoje dosežke in poiščete šibke točke za morebitne izboljšave.

Sicer je pod motornim pokrovom McLarna 570S Spider nameščen 3,8-litrski twin-turbo 8-valjni V-motor s 570 konjskimi močmi. Če k temu dodamo še zmanjšano težo zaradi paketa dodatne opreme Track Pack, imam v rokah že zavidanja vrednega ‘kabrioleta’.  Paket Track Pack stane 17.160 angleških funtov in ga je treba potrditi pri naročilu novega McLarna 570S Spider. Paketa na že obstoječe avtomobile žal ni mogoče namestiti.

Galerija slik: McLaren 570S Spider Track Pack

McLaren 570S Spider Track PackOdpri galerijo
STRØM City STRØM: električno kolo, ki na prvi pogled skriva svoje prednosti maxresdefault Ne boste verjeli, kakšne prvoaprilske šale so prišle iz avtomobilskega sveta Audi RS5 Sportback Audi RS5 Sportback: še nekaj dodatnih centimetrov za Audijevega športnega kupeja azzam-night-180m Najdražje jahte na svetu: zlato, bazeni, kina, pristajališča za helikopterje in še in še … · · ·