McLaren 720S Black And Gold
Utrip mesta · mobilno

Pri McLarnovemu oddelku za posebne operacije so si spet zavihali rokave in se podali na delo. Za stranko, ki si je zaželela nekaj povsem svojega in predvsem edinstvenega, so predelali McLarna 720S Coupe. Avtomobil je odet v čudovito črno satenasto barvo in ima zlato pobarvana platišča. Zaščita pred vročim motorjem je narejena iz 24-karatnega zlata, a bolj kot to je osupljiv zadnjih spojler, kakršnega ne boste našli na nobenem drugem McLarnu.

Zadnji spojler McLarna 720S Black And Gold namreč vsebuje misel oziroma rek samega ustanovitelja tega angleškega podjetja Brucea McLarna. Potrebnih je bilo dodatnih 30 ur dela, da so lahko zlati napis nanesli do milimetra natančno. Izjavo so vzeli iz Bruceove avtobiografije in se nanaša na njegovo misel, da se življenje meri v dosežkih in ne v letih. Še dodatnih 90 ur so porabili, da so dodelali zunanjost avtomobila in z zlatom polepšali notranjost, da je bil lahko celoten unikat v kontrastu. Poleg zlata je na Black And Gold McLarnu še kopica dodatkov iz karbonskih vlaken, kar je bila prav tako naročnikova želja.

PREBERITE ŠE: MCLAREN MSO R: KO TI OBIČAJEN MCLAREN NI DOVOLJ, SI PAČ NAROČIŠ SVOJEGA

Galerija slik: McLaren 720S Black And Gold

McLaren 720S Black And GoldOdpri galerijo

BeFunky Collage Volkswagen T-Cross: novi križanec v velikosti Volkswagen Pola Aston Martin Vantage Aston Martin Vantage: je to najlepši Aston Martin? cover-fisker Podjetje Fisker napovedalo baterijo z dosegom 800 kilometrov, ki se napolni v zgolj 60 sekundah P90285511-highRes BMW X3 in BMW 6 Gran Turismo: prvi za teren, drugi za udobne daljše vožnje