meizu_zero_3
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kitajski izdelovalec Meizu je predstavil minimalistični pametni telefon Meizu Zero, ki je utelešenje popolnoma gladke površine, zahvaljujoč konstrukciji brez gumbov in priključkov.

Ohišje pametnega telefona Meizu Zero je popolno, brezšivno, saj nima konektorjev, zvočnikov in gumbov, pa tudi ne priključka za slušalke. Edini “napaki” sta dve luknji, za katerima se skriva mikrofon. Telefon Meizu Zero nima tudi niti odprtine in ležišča za kartico SIM, saj je ta vgrajena med drugo elektroniko (eSIM).

Napajanje telefona Meizu Zero je brezžično, na ta način pa iz ali na telefon prenašamo tudi datoteke. 6-palčni (15 cm) na robovih ukrivljen zaslon deluje tudi kot zvočnik, podobno kot je to Sony storil pri boljših modelih televizorjev OLED.

Ugašanje telefona in spreminjanje jakosti zvoka, za kar imajo drugi telefoni obstranske gumbe, prevzamejo na zaslon narisani gumbi, pod zaslonom pa je vgrajeno tudi tipalo prstnega odtisa. Poleg vsega tega je telefon Meizu Zero odporen proti vodi.

LV-Earphones_Feature-1600x856 Louis Vuitton Horizon: prestižne brezžične slušalke za skoraj tisočaka DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl DIY: 3D-računalnik v miški, kot ga svet še ni videl MATRIX Powerwatch 2: Pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota. MATRIX Powerwatch 2: pametna ura, ki jo napajata sonce in telesna toplota Sony a6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno Sony α6400: kamera, ki ponuja vrhunsko snemanje za super ceno ·