Melania Trump v družbi soproga in sina.
V zraku · buzz buzz

Za imenom Melanija Knavs, Melania Knauss in Melania Trump se skriva ista ženska. Slovenka iz Sevnice, ki se je pred desetletjem v Diorjevi 200 tisoč dolarjev vredni obleki poročila z Donaldom Trumpom, poosebljeno definicijo ameriškega uspeha. Ker se najslavnejši slovenski zet vneto poteguje za položaj republikanskega kandidata za predsednika Združenih držav Amerike (ZDA), so oči svetovne javnosti vse bolj uprte tudi v njegovo soprogo, ki kani prihodnje leto postati prva dama ZDA in prva prva dama, rojena v tujini, po več kot stoletju in pol.

Danes 45-letna Melania Trump je svojo manekensko kariero sklenila s poroko z ameriškim milijarderjem Donaldom Trumpom. Da, tistim stricem, ki si v ameriški predsedniški bitki vsak dan nakoplje nove sovražnike, pa kljub temu še vedno izjemno visoko kotira. Preden sta se spoznala v klubu Kit Kat Klub na Manhattnu (New York, ZDA) in preden je diplomantka fakultete za arhitekturo vstopila v visoki svet mode, blišča in slave ter postala Trumpova tretja žena, je živela povsem običajno življenje. Dama z mačjim pogledom je namreč odraščala v Sevnici, kjer njeni starši živijo še danes, kot pravi njena prijateljica iz otroštva Mirjana Jelančič, pa se je kot otrok držala v ozadju.

V manekenske vode je zaplavala pri 16 letih, prvo profesionalno pogodbo pa je podpisala z milansko modno agencijo, in sicer ko je prestopila formalni prag odraslosti. Po (fantomski) diplomi iz oblikovanja se je podala čez lužo, kjer se je njeno srce ogrelo za 24 let starejšega denarnega mogotca Trumpa; poročila sta se leta 2005, leto kasneje pa je Melania možu povila njunega edinega otroka Barrona Williama Trumpa. Od tedaj so ji vrata povsod odprta na stežaj, priprta pa so ji tudi tista od Bele hiše, kamor se želi preseliti njen mož. Lahko naslednji stanovalci Bele hiše res postanejo člani družine Trump in lahko Slovenka Melania Trump na prestolu prve dame nasledi Michelle Obamo? Za Slovence se to sliši še bolj neverjetno kot zmaga prvega temnopoltega predsedniškega kandidata pred sedmimi leti. Ali se bo to zares zgodilo, bo v veliki meri odvisno tudi od Melanie, kajti vemo, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska, in če bo osvojila srca Američanov, bodo njenemu soprogu volilci odpustili še marsikateri kiks. In kdo sploh je Melania Trump danes?

PREBERITE ŠE: Forbes 2015: lestvica najbogatejših ljudi na svetu

Melanie Trump je mama, žena in poslovna ženska s svojo linijo nakita Melania Timepieces & Fashion Jewelry, ki združuje lepoto, modo in oblikovanje. Navdih zanj črpa iz New Yorka, Pariza in Palm Beacha (Florida), ki jih ima za svoj dom. Naše sožalje, Sevnica. Obožuje svilena oblačila, svojega sloga oblačenja pa ne podreja moževemu. Njene najljubše blagovne znamke so Louis Vuitton, Chanel, Valentino in Gucci, in kot pravi, je zunaj ne boste ujeli v preprostih oblačilih. Zgolj v beli majici in džinsu jo najdemo le doma, ko se igra s sinom. Soj žarometov ji ni tuj še iz manekenskih časov, v času ”kariere” žene enega izmed najbogatejših Američanov pa je ta postal kar njeno drugo sonce. Njen mačji pogled nekateri tuji mediji označujejo kot ledenega in ubijalskega, kar vsekakor ni nekaj, kar iščejo ameriški volilci. Ali pač?

Nagledali so se je lahko na naslovnicah revij Vogue, GQ, Glamour, Elle, Vanity Fair, Harper’s Bazar in Self, bila pa je tudi obraz številnih reklam. Če bi ji uspel preboj v Belo hišo, bi postala prva prva dama po Louisi Adams, ženi predsednika Johna Quincyja Adamsa, ki se je v uradno rezidenco predsednika ZDA preselila leta 1825, rojena v tujini. Bila pa bi sploh prva prva dama, ki bi bila tretja žena.

Melania kot najstnica.Odpri galerijo
Ljubezen na prvi poljub Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub? cover-zaljubljen-par Hedonizem pri visokih obratih: je to najsrečnejši par na svetu? Prvi mednarodni dan kave Danes je 1. mednarodni dan kave! Obeležite ga v stilu, z nenavadno kavo. Jesenske aktivnosti Jesenska doživetja ali Kaj vse moraš narediti to jesen · · ·