Vsi obrazi Melanie Trump
V zraku · buzz buzz

Vse bolj mogoče se zdi, da bo Melania Trump postala prva dama ZDA in zapolnila mesto, ki ga bo izpraznila Michelle Obama, od katere naj bi žena najslavnejšega slovenskega zeta nedavno kopirala del govora iz leta 2008 (primerjavo govorov si oglejte spodaj in o plagiatorstvu presodite sami). A Melania je kopiranja vajena, nenazadnje samo sebe oziroma svoj izraz na obrazu kopira že 18 let! V dokaz prilagamo fotografije, ki segajo daleč nazaj, vse do leta 1998, ki dokazujejo naše dognanje – Melania Trump ima že 18 let na vseh fotografijah isti izraz na obrazu!

Bo MelaniaTrump, dama z mačjim pogledom, nasledila Michelle Obama na položaju prve dame ZDA? Do zdaj smo imeli možnost spoznati že vse (metaforične) obraze Melanie Trump.

Toda tega o Sevničanki, ki se je leta 2005 poročila z ameriškim mogotcem in danes kandidatom za predsednika Združenih držav Amerike Donaldom Trumpom – slednjega si je nazadnje v videospotu Golden Dump (The Trump Hump) privoščil Klemen Slakonja – in je leta 2006 postala državljanka ZDA, gotovo še niste vedeli, čeprav so mediji o njej izbrskali tudi najmanjše podrobnosti. A to jim je ušlo!

PREBERITE ŠE: Melania Trump: bo Slovenka postala prva dama Združenih držav Amerike?

Melania Trump ima že 18 let na vse fotografijah isti izraz na obrazu! Ne verjamete? Prilagamo slikovne dokaze! Vse obraze Melanie Trump lahko strnemo v en obraz oz. en izraz na obrazu.

Melania Trump ima že 18 let na vseh fotografijah isti izraz na obrazu:

Melania Trump leta 1998Odpri galerijo
Mobilna igra Pokemon GO Zgodbe, ki jih piše življenje, pardon, Pokemon GO MTI3NTUyNTcxMTkwNTgxNzI2 Lastnosti, ki te naredijo privlačnega (ne glede na videz) Najbolj seksi olimpijke 2016 Rio 2016: najbolj seksi športnice, ki bodo nastopile na olimpijskih igrah v Riu Najboljše univerze na svetu 2016 Najboljše univerze na svetu 2016 – slovenski univerzi napredovali · ·