orčevanje iz Melanie Trump
V zraku · buzz buzz

Melania Trump je postala tarča posmeha številnih medijev po tem, ko je bila obtožena plagiatorstva. Tako kot njen mož Donald Trump, republikanski kandidat za predsednika Združenih držav Amerike, ki je že ”stalna stranka” in hvaležna tarča komikov in satiričnih voditeljev, je s svojim zdaj že znamenitim govorom in polomljeno angleščino postala pravi humus za šale tudi Sevničanka, potem ko je na republikanski konvenciji v Clevelandu ”recitirala” govor Michelle Obama iz leta 2008.

Vas zanima, kako se lažna Melania Trump brani obtožb o kraji govora Michelle Obama iz leta 2008? S še več plagiatorstva! Sevničanka je s svojim govorom na republikanski konvenciji v Clevelandu, na kateri so republikanci s stisnjenimi zobmi potrdili Donalda Trumpa za svojega kandidata za predsednika ZDA, nenadejano zasenčila vse prisotne.

PREBERITE ŠE: Melania Trump ima že 18 let na vseh fotografijah isti izraz na obrazu!

Ker prava Melania Trump (nekoč Knavs), ki se ji obeta položaj prve dame ZDA, na obtožbe o kopiranju govora še ni odgovorila, so namesto nje vskočili njeni imitatorji, med njimi tudi pevka in igralka Laura Benanti, ki je v oddaji The Late Show with Stephen Colbert naravnost navdušila z oponašanjem Melanie. Dobitnica tonyja je na obtožbe odgovorila s še več citiranja drugih (med njimi je ukradla besedilo pesmi skupine Beastie Boys, besedilo uvodne špice televizijske serije Princ z Bel Aira, besedilo reklame za Kit Kat itd.), med tem pa vrhunsko posnemala manekenske poze, izraz na obrazu in polomljeno angleščino Melanie, ki angleščine tudi po enajstih letih zakon s Trumpom še ni osvojila. Poglejte, kaj pove v svoj zagovor.

Donalda Trumpa si je privoščil tudi eden od najbolj popularnih ameriških TV-voditeljev in komik Jimmy Fallon (The Tonight Show), ki pa je – tako kot Klemen Slakonjaimitiral Donalda Trumpa, njegov boksarski prihod na oder na konvenciji v Clevelandu, ko je Trump prišel izza svetlobe in dima ob zvokih pesmi skupine Queen ”We Are the Champions”. Seveda pa ni mogel niti mimo Melanie Trump in njenega govora …

Mercator Šiška Ljubljana Mercator Šiška Ljubljana: najsodobnejša trgovina, ki nudi kupcu nadgrajeno nakupovalno izkušnjo Vsi obrazi Melanie Trump Melania Trump ima že 18 let na vseh fotografijah isti izraz na obrazu! Mobilna igra Pokemon GO Zgodbe, ki jih piše življenje, pardon, Pokemon GO Klemen Slakonja se v svoji najnovejši parodiji noročuje iz Donalda Trumpa. Klemen Slakonja je Donald Trump v videospotu Golden Dump (The Trump Hump) · · ·