Melvita
Utrip mesta · zdravje & lepota

Prišel je tisti čas v letu, ko je zrak še posebej napolnjen s čarobnostjo, naša srca pa s hvaležnostjo. Spomnimo se na srčne želje, ki so se letos uresničile, pa tudi na tiste, ki še čakajo na pravo priložnost. Brez skrbi se prepustite – tisto, kar je pravo za vas, naj se uresniči, kar ni za vas, pa naj mirno odide. In kar je pravo za vas, je gotovo Melvitin bon, ki ga prejmete, če Melviti pomagate razširiti lepe želje.

Melvita ve, da se v vas skriva izjemna moč, da lahko kadarkoli sebi in drugim s prijazno pozornostjo polepšate dan, zato vas vabi, da se ji pridružite v prav posebni praznični akciji in pomagate razširiti lepe želje. In to zelo preprosto … Napišite lepo željo in prejmite Melvitin bon v vrednosti 5 €. Na info@melvita.si do 19. 12. 2015 pošljite lepo praznično željo ali kakšno veselo misel. V dveh delovnih dneh boste po e-pošti prejeli ekskluzivno kodo za bon v vrednosti 5 €, ki ga lahko izkoristite v spletni trgovini melvita.si do konca decembra 2015. Naj namignemo, da je v prazničnem času Melvita prava zakladnica čudovitih daril, ki prebujajo naravno lepoto in obdarovance razveseljujejo še dolgo po božiču. V široki ponudbi lepotnih eliksirjev boste zagotovo našli tudi kakšen zaklad zase.

PREBERITE ŠE: Popoln praznični in novoletni make-up

In kaj se bo zgodilo z vašo željo? Z njo bo Melvita nekomu polepšala dan! V decembru bo vsaki pošiljki priložila voščilnico in na eni od njih bodo napisane vaše lepe misli in ime.
Primer: ”Naj v novem letu tvoj obraz sije od sreče!” Melita

Ob tej priložnosti Melvita razkriva še dragoceno skrivnost: Zaupajte želje Naravi, mojstrici čarovnije. Ona ve, kako jih uresničiti.

Že poznate Melvito?

Ta blagovna znamka certificirano organske kozmetike je nastala pred več kot 30 leti v srcu francoskega podeželja, čudoviti pokrajini Ardèche. Njeno ime je sestavljeno iz latinskih besed mel (med) in vita (življenje), podjetje pa je ustanovil biolog in čebelar Bernard Chevilliat, velik ljubitelj neokrnjene narave.

L'Occitan Nagradna igra: L’Occitane – gurmanska praznična pripoved Tuširanje Prhanje: kaj se zgodi z našim telesom, ko se nehamo prhati Zobna pasta s kofeinom Power Zobna pasta Power je prva zobna pasta s kofeinom! Ne pozabi, cilj je, da s partnerjem prideš do dogovora 7 super simpl trikov, kako nos odmašiti po naravni poti ·