Melvita
Utrip mesta · moda

Prihaja tisti čas v letu, ko je zrak še posebej napolnjen s čarobnostjo, naša srca pa s hvaležnostjo. V vsakem od nas se skriva izjemna moč, da lahko kadarkoli sebi in drugim polepšamo dan. Načinov je veliko. Topel objem, prijazna beseda, iskren poljub, lepa želja … Svoje najdražje pa lahko razveselite tudi s čudovitimi darilnimi kompleti iz Melvite, ki prebujajo naravno lepoto in razveseljujejo še dolgo po božiču.

Drobne pozornosti štejejo. Naj bo to prijazna beseda, topel objem, poljub ali lepa želja. V prazničnih dneh pa te često prihajajo tudi v podobi daril(c). Melvitina praznična darila iz srca narave, s katerimi ne morete zgrešiti, bodo na voljo v spletni trgovini melvita.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller do 31. decembra 2015.

PREBERITE ŠE: Božična kolekcija s.Oliver za sproščene in modne praznike

Diseče zlatoOdpri galerijo
Living Ink Living Ink – prvo črnilo, ki se pokaže šele čez čas Najgrši božični puloverji Najgrši božični puloverji; tako grdi, da so že lepi Ročne ure Porsche Design 1919 Vrhunske ročne ure Porsche Design 1919 Domiselne zimske rokavice Najbolj domiselne rokavice te zime ·