Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé
Utrip mesta · mobilno

Novi Mercedesov terenski coupe Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé se je predstavil v svoji agresivni obliki. Linije so zapeljive, moč pod motornim pokrovom pa še bolj.

Mercedes-Benz GLE je ugledal luč sveta v novi podobi, njegova najmočnejša različica ob predstavitvi pa nosi ime Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé. Coupe različica Mercedesa GLE ima 60 mm krajšo medosno razdaljo, kar bo okrepilo športnost vožnje. Padajoča streha v zadnjem delu izrazito poudari coupe zasnovo. Novega AMG GLE Coupé poganja 3,0-litrski turbinski vrstni 6-valjnik s 435 konjskimi močmi, za kratek čas pa ima na voljo še dodatnih 22 konjskih moči, ki jih zagotovi blago-hibridni sistem. Moč se na platišča v velikosti 21-palcev prenaša preko 9-stopenjskega samodejnega menjalnika, od 0 do 100 km/h pa bo Coupé pospešil v zgolj 5,3 sekundah. V kolikor vam to ni dovolj, počakajte še malo, saj so že napovedali prihod modela GLE Coupé s številko 63.

Tako kot ostali avtomobili v ponudbi Mercedes-Benz, tudi najnovejši GLE Coupé ponuja vse udobje in luksuz, ki bi ga pričakovali. Prilagodljivo podvozje, najnovejši info-telematski sistem MBUX, vozni programi in še marsikaj drugega, bo na voljo bodočim lastnikom. Seveda bodo na voljo tudi ostali bencinski in dizelski motorji.

Galerija: Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ CoupéOdpri galerijo

BMW X6 Vantablack BMW X6 Vantablack: najbolj črn avtomobil na svetu Lynk & Co 03 Cyan Concept Lynk & Co 03 Cyan Concept: kitajski Lynk je pokazal zobe Volkswagen ID. Buggy Volkswagen ID. Buggy: off-road na okolju prijazen način ezgif.com-webp-to-jpg (9) Segway Ninebot KickScooter T60: pametni električni skiro, ki ga lahko vodi umetna inteligenca · ·