Mercedes CLA Shooting Brake
Utrip mesta · mobilno

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake je edinstven, saj nima konkurence v svojem segmentu, razen če se BMW odloči, da bo naredil karavanski kupe serije 1 ali pa da Audi, kupcem ponudi kupejskega A3 avanta. Tudi, zato smo vseli, da je ta posebnost obstala na trgu in se predstavlja izboljšana v vseh pogledih.

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake v drugo genracijo vstopa vsekakor še bolj eleganten in popolnoma prenovljen. Tudi zato je v primerjavi s predhodnikov daljši in hkrati širši za skoraj 5 centimetrov. Tudi v višino je izgubil doba dva milimetra. A to so popolnoma nepomembne floskule in mašilo. Bistvo sprememb se je zgodilo v notranjosti, kjer bo več prostora za potnike. In to je najbolj pomembno. Tudi zato bo najbolj praktičen član družine razreda A! Zato vas verjetno vas zanima, koliko tovora lahko pogoltne prtljažni prostor? Celih 505 litrov, oziorma natanko 10 litrov več kot prej.

Seveda je od bratov razreda A dobil vse igrače, ki smo jih videli že v najnovejši hatchbacku in limuzini razreda A, kot v razredu B. Od informacijskega sistema za zabavo MBUX do prilagodljivih blažilnikov. Torej vse, kar lahko danes Mercedes-Benz ponudi.

A kar je najpomembneje, je to, da Mercedes-Benz s osvajanjem src v tovrstni niši dela nekaj kar je res posebnega. Še vedno svoj produkt individualizira za posameznika – tudi tistega z drugačnim okusom.

Galerija slik: Mercedes-Benz CLA Shooting Break

Mercedes CLA Shooting BrakeOdpri galerijo

Seat el-Born Seat el-Born: Seatov prvi električni avtomobil za daljše poti Jaguar I-Pace Električni Jaguar I-Pace = evropski avto leta 2019 cover-avto-vlogerji 7 avto vlogerjev, ki jih moraš spremljati, če si avto entuziast Audi SQ5 TDI Novi Audi SQ5 TDI: dizlom še niso šteti dnevi ·