Mercedes-Benz električni skiro
Utrip mesta · mobilno

Mercedes-Benz je prav potiho predstavil svoj novi izdelek – električni skiro. Vse skupaj je zavito v tančico skrivnosti, saj nam tehnični podatki niso znani, ime in cena nove pridobitve pa še manj.

Pri Mercedes-Benzu so poleg vseh novosti na avtomobilskem salonu v Frankfurtu prav potiho predstavili še svoj električni skiro. O njem ni znanega prav veliko, saj so ga predstavili tako, skoraj mimogrede, poleg brezžičnih slušalk in električnega modela EQC in v obliki igrače za naše najmlajše. Električno skiro bo na voljo leta 2020 in če ne prej, bo takrat znanih več tehničnih podatkov. Ker sta na voljo zgolj dve fotografiji in ker vemo, da Mercedes sodeluje s proizvajalcem električnih skirojev Micro, lahko po videzu skiroja sklepamo, da gre morda za model Merlin. Potemtakem lahko pričakujemo, da bo električni skiro Mercedes-Benz tehtal okoli 11 kilogramov, z njim pa bomo lahko prevozili do 25 kilometrov dolgo pot in se vozili s hitrostjo do 25 km/h.


BMW Motorrad Vision DC Roadster BMW Motorrad Vision DC Roadster: se znameniti bokserski motor poslavlja? Vodni skuter Orca Električni vodni skuter Taiga Orca: Tesla na vodi living2020-living-vehicle-trailerthing Living Vehicle 2020: ko prikolica postane luksuzno eko domovanje cover-mercedes-vision-EQS Mercedes-Benz Vision EQS: takšna bo luksuzna električna prihodnost ·