shutterstock_531465286
V zraku · buzz buzz

Urad za mladino Mestne občine Ljubljana mlade vabi, da se vključijo v projekt Kul služba! Enaindvajsetim izmed prijavljenih bodo ponudili usposabljanje v zavodih in podjetjih, ki jih je ustanovila Mestna občina Ljubljana.

Mladi, vabljeni k prijavi!

Bi se radi potegovali za delovno mesto, pa nimate delovnih izkušenj, ki jih razpisi zahtevajo? Urad za mladino Mestne občine Ljubljane vam želi s projektom Kul služba! omogočiti ravno to. Celovito, konkretno in kakovostno pridobivanje delovnih izkušenj v javnih zavodih.

Mladi, ki se bodo prijavili, se bodo potegovali za dvo- ali trimesečno usposabljanje na enaindvajsetih delovnih mestih v petnajstih javnih zavodih in podjetjih, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Ljubljana. Pred tem so v teh podjetjih usposobili mentorje, ki bodo izbranim vajencem zagotovili kar se da uspešno vključitev v delovno okolje. Vsi izbrani se bodo pred začetkom usposabljanja na delovnem mestu udeležili tudi štirih delavnic, da bodo začetki lažji, prijetnejši in manj stresni.

“Čeprav Kul služba! ne omogoča neposredne zaposlitve, pa je ta stik med mladimi iskalci zaposlitve in delodajalci tisti, ki tako enim kot drugim omogoča večjo aktivnost na trgu dela,” so povzeli na Uradu za mladino Mestne občine Ljubljana, kjer že nestrpno pričakujejo prve prijave.

PREBERITE ŠE: Kaj početi z rokami med razgovorom za službo?

Javno povabilo je objavljeno na tej povezavi. Rok za prijavo je 31. december 2016, 20. decembra 2016 ob 11. uri pa bodo v Mestni hiši tudi predstavili javno povabilo, na katerem bodo mladi lahko neposredne informacije prejeli od delodajalcev, ki sodelujejo v projektu.


Obvezno označevanje predpakiranih živil V veljavo stopilo obvezno označevanje hranilne vrednosti živil Največji zaslužkarji med športniki Forbes: najbolje plačani športniki vseh časov YouTube Rewind 2016 – ''Famous'' Kanyeja Westa YouTube Rewind 2016 – najbolj gledani posnetki leta v enem megamiksu Ženske vseh oblik in velikosti na Victoria's Secret Fashion Show Ženske vseh oblik in velikosti poustvarile modno revijo Victoria’s Secret Fashion Show ·