76dbfa812c442d4fe4cbdf5e9e06554d_original
Utrip mesta · dom

Lastniki mačk gotovo želite vse najboljše za svoje hišne ljubljenčke. Življenje jim lahko popestrite s pohištvom, ustvarjenim posebej zanje.

Podjetje Meyou Paris je znano po oblikovanju mačjega pohištva. Pred tremi  leti so lansirali linijo elegantnih postelj za mačke, tokrat pa navdušujejo s posebnim ‘mačjim drevesom’ HOOP in podlago za brušenje krempljev VEGAS.

Pohištvo, ki so ga ustvarili pri Meyouju, bo vsekakor zadovoljilo vašo mačko, ob tem pa tudi vas. Oblikovano je namreč v skladu s sodobnimi trendi.

HOOP lahko opišemo kot ‘mačje drevo’, ki je plod nenavadnega dizajna. Sestavljeno je iz treh polic, pritrjenih na steno. Od mačke se pričakuje, da je sposobna skočiti z ene police na drugo, vse dokler se ne bo znašla na zadnji, najvišji postaji. Ta je posebej zaobljena in namenjena počitku. Vsaka polica je sicer pokrita s tanko blazino.

VEGAS je podlaga za brušenje krempljev, ki jo je treba namestiti na steno. Sestavljena je iz več plasti, na voljo pa je v zeleni, črni in bež barvi. Ustvarjena je bila predvsem z namenom, da mačke ne uničijo vaših stvari.

Galerija – Meyou Paris: nenavadno pohištvo, namenjeno mačkam

HOOPOdpri galerijo
Keego: stisljiva kovinska steklenica Keego je oblikoval prvo stisljivo kovinsko steklenico dmitry_ageev-2500x2500 IKEA x Hasselblad: rojstvo nove umetniške kolaboracije Norrhassel Discommon Coffee Table. Discommon Coffee Table: mizica za ljubitelje jeklenih konjičkov huge-window-1024x769 copy 9 denarnici prijaznih korakov do sodobne in luksuzne kuhinje · · · ·