Microsoft Surface Hub 2
V zraku · tehnologija

Leta 2015 je Microsoft predstavil Surface Hub, ki na velikem zaslonu omogoča sodelovanje skupine. Pred kratkim pa so pri tehnološkem gigantu naznanili, da bo kmalu na voljo druga različica naprave.

Microsoft Surface Hub 2 bo postavil smernice za oblikovanje delovnih prostorov prihodnosti. 50,5-palčni zaslon z ločljivostjo 4K vsebino prikazuje v razmerju 3 : 2. Uporabiti ga je mogoče v navpični ali vodoravni legi in v povezavi s tremi drugimi enotami.

Sodelovanje z oddaljenimi sodelavci omogočajo kamere 4K, mikrofoni “far-field” in možnost prijavljanja več uporabnikov. Po zaslugi stojala s koleščki Steelcase lahko tehnologijo uporabljate v različnih sobah. Testiranje naprave se bo začelo proti koncu letošnjega leta, kupci pa jo bodo lahko dobili v letu 2019.

Orodje bo prav gotovo prispevalo k optimiziranju učinkovitosti delovnih ekip. Surface Hub 2 združuje orodja Windows, Office, Microsoft Whiteboard in Microsoft Teams, prav tako pa podpira inteligentni oblak.

Galerija – Microsoft Surface Hub 2

Microsoft Surface Hub 2Odpri galerijo
SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece Pregrešno drage slušalke, ki so hkrati tudi spolni pripomoček ezgif.com-webp-to-jpg (4) Asistent Google namesto tebe opravi klic … in najstrašnejše? Zveni kot pravi človek! o-ONLINE-DATING-facebook Facebook Dating: najdi sorodno dušo Lofree QTV Lofree QTV: televizija, budilka ali zvočnik? · · ·